1. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.

Pentru noi, satisfactia clientilor ocupă primul loc. Dorim ca fiecare persoana si firma care intra in contact cu noi sa beneficieze de cele mai bune servicii. De aceea toate pachetele de mentenanta atat pentru Acasa, cat si pentru Companii sunt create pentru a asigura cel mai bun suport si pentru a satisface necesitatile clientului. Suntem convinsi ca veti obtine doar beneficii lucrand cu noi si incheind un parteneriat. Deci, va garantam 100% ca merita! Daca din diverse motive considerati ca informatiile si serviciile oferite de noi, nu sunt conform asteptarilor sau nu v-au fost utile, anuntati-ne. Va dam inapoi, suma platita!

2. Oferta unica de servicii, personalizata in functie de necesitati.

Iti oferim posibilitatea fie sa alegi deja un pachet standard, fie sa-ti personalizezi pachetul in functie de necesitati atat pentru Acasa, cat si pentru Companie. Poti folosi configuratorul disponibil pe site la sectiunea care te intereseaza, selectand serviciile de care ai nevoie, iar noi te contactam imediat.

3. Prestam servicii fara a depasi timpul stabilit.

Pentru fiecare dintre noi, timpul este o problema reala. De aceea promitem ca vom respecta atat timpul de raspuns pentru o solicitare, cat si durata propriu-zisa a interventiei sau a reparatiei echipamentelor sau sistemelor de calcul. Daca specialistii nostrii considera ca durata necesara depanarii sistemelor de calcul (desktop, laptop), depaseste 24 ore, va oferim gratuit un laptop care sa asigure continuitatea activitatii dumneavoastra pana la remedierea propriu-zisa a defectului.

4. Suntem in pas cu ultima tehnologie.

Raspundem noilor provocari folosind cea mai noua tehnologie pentru diagnosticarea si remedierea sistemelor de calcul, a retelelor si serverelor. Lucram si ne adaptam noilor limbaje de programare si folosim cele mai noi programe pentru web design si creare software la comanda.

5. Suntem preocupati de confidentialitatea datelor partenerilor nostri.

Respectam legislatia pentru politica de confidentialitate, protejand datele de identificare ale clientilor nostri, dar si a informatiilor din sistemele de calcul, de pe servere interne sau de pe medii de stocare.

6. Standarde de cea mai inalta calitate.

Punem accent pe calitate, iar echipa noastra este formata din profesionisti, care sunt in permanenta in pas cu noutatile din domeniu si sunt gata sa faca fata oricarei provocari.

7. Creativitate si inovatie fara limite.

Suntem o echipa, orientata spre cele mai bune rezultate, de aceea depunem eforturi considerabile pentru a fi creativi si inovativi indiferent de activitatea prestata pentru partenerii nostri.

8. Platforma unica de asistenta pentru clienti.

Va oferim o metoda simpla de a semnala o problema tehnica, sau de alta natura fara bataie de cap. La incheierea unui contract de colaborare cu firma noastra, primiti automat un user si o parola, care pot fi folosite ulterior in platforma de Suport Clienti. Aici puteti selecta departamentul caruia solicitati asistenta, completati numarul echipamentului, problema pe care o aveti si apoi validati. Solicitarea ajunge in timp real la noi, sub forma unui tichet, astfel incat vom stii ce echipament are probleme si ne vom pregati cu cele necesare pentru a face interventia in cel mai scurt timp.

9. Oferim laptop la schimb pana se remediaza problema, daca timpul necesar reparatiei depaseste 24h.

Ocupati-va de afacerea dumneavoastra, iar noi ne ocupam de buna functionare a tuturor echipamentelor si sistemelor de calcul. Practic in momentul in care apare o defectiune hardware la unul din laptopurile sau desktopurile din compania dumneavoastra, daca reparatia nu se poate face pe loc, sau dureaza mai mult de 24h, nu va veti intrerupe activitatea pentru ca noi va oferim laptop la schimb. Mai mult decat atat, asiguram instalarea si configurarea tuturor programelor necesare pentru o functionare optima.

10. Asistenta 24/24 pentru toti partenerii nostri.

Pentru ca dorim sa promovam succesul si sa prevenim eventuale defectiuni grave sau inopinante, oferim partenerilor nostrii asistenta 24/24, pentru 6 zile pe saptamana( D-V). Asadar pentru ca sunteti importanti pentru noi, intervenim rapid pentru rezolvarea oricarei probleme in intervalul prezentat.

De ce sa lucrezi cu noi ?
1. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.
2. Oferta unica de servicii, personalizata in functie de necesitati
3. Oferim servicii fara a depasi timpul stabilit
4. Suntem in pas cu ultima tehnologie
5. Suntem preocupati de confidentialitatea datelor pentru clientii nostri
6. Standarde de cea mai inalta calitate
7. Creativitate si inovatie fara limite
8. Platforma unica de asistenta pentru clienti.
9. Oferim laptop la schimb pana se remediaza problema, daca timpul necesar reparatiei depaseste 24h.
10. Asistenta 24/24 pentru toti clientii nostri.
Te sunam noi!
Suntem specializați în:
Reparatii calculatoare Consultanta si asistenta IT Reparatii laptopuri Intretinere calculatoare
 
Web Design Optimizare SEO Platforme web la comanda Magazine virtuale la cheie
 
Devirusare calculatoare Recuperari de date Constructii software la comanda Asistenta web
Social Media: Facebook Twitter Trilulilu Facebook Modalități de plată: