Cine suntem...

Suntem o companie tanara, in plina dezvoltare, unde profesionalismul isi spune cuvantul. Dorim sa oferim solutii de calitate pentru domeniul IT&C atat persoanelor fizice, cat si companiilor indiferent de statutul lor.

Ne pricepem la: mentenanta si administrare  sisteme de calcul, servere si echipamente de retea, oferim consultanta de specialitate si cele mai bune preturi in achizitii echipamente si licente software, recuperam date, proiectam si administram retele (wired & wireless), reparam laptopuri si desktop-uri, tinem sub control virusii informatici prin folosirea celor mai bune solutii antivirus si promovam un back-up periodic al informatiilor pentru o securitate mai buna.

Cu ce ne ocupam...

Societatea noastra, vine in sprijinul tuturor intreprinzatorilor cu idei unice de programare web si web design, avand in componenta oameni bine pregatiti, care fac fata oricarei provocari a mediului online, dand dovada de inovatie, creativitate, transparenta si excelenta. Prin aceasta oferim partenerilor nostri nu numai coduri, ci pasiune. Consideram prezenta in mediul online o necesitate pentru orice afacere, de aceea oferim si solutii de rezervare domenii (.ro, .com, .org, etc) si pachete promotionale de gazduire pentru site-uri, care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Atunci cand ai o afacere, pentru a ajunge la succes si pentru a te face cunoscut ai nevoie sa-ti cresti vizibilitatea in motoarele de cautare, cel mai popular fiind Google. Asadar daca nu esti prezent in motoare de cautare, practic pierzi o multime de clienti, care cel mai probabil merg la concurenta si afacerea ta nu se poate dezvolta. Prin aceasta echipa de specialisti NCA Corporation ofera asistenta SEO (Optimizarea in Motoarele de Cautare), un proces strategic, care atent monitorizat va favoriza o crestere considerabila a site-ului in motoarele de cautare ( Google, Yahoo, Bing, etc).

Comertul online a devenit din ce in ce mai important datorita  disponibilitatii verificarii produselor la distanta de un click, a platii online si a intrarii in posesia de produse cu cele mai mici eforturi. De aceea, oferim solutii eficiente de comert electronic prin intermediul unei platforme create special sa satisfaca necesitatile dumneavoastra. Usor de administrat, se poate personaliza si adapta nevoilor, ajutand la reducerea cheltuielilor de personal si la gestionarea excelenta a stocurilor si a preturilor.

Credem in dezvoltarea  eficienta a tuturor resurselor pentru partenerii nostrii, de aceea oferim si servicii de publicitate prin E-mail & SMS Marketing, folosind produse software gandite si create de compania noastra.

Vrem sa cream emotie, prin pasiunea pe care o avem pentru muzica si prelucrare video, de aceea ori de cate ori aveti nevoie de un soundtrack, sau de un material audio pentru promovare intr-un clip, noi suntem partenerii de incredere.

Dorim sa construim relatii eficiente de durata si de aceea fiecare partener este special si important pentru noi.

Slogan

Credem intr-un viitor bazat pe dezvoltarea tehnologiei si pe metode eficiente de a usura volumul de munca, pentru a obtine cele mai bune performante. Sloganul "The future is here" reflecta preocuparea si angajamentul echipei noastre pentru a asigura un bun management al utilizarii tehnologiei informatiei. Sustinem performanta si suntem intotdeauna la dispozitia clientilor nostri, printr-un  program de suport disponibil NON-STOP (NCA Corporation).

Principiile care stau la baza companiei noastre sunt:

1. Intotdeauna prestam servicii fara a depasi timpul stabilit de comun acord.

2. Suntem in pas cu ultimele aparitii in materie de tehnologie.

3. Oferim servicii de cea mai buna calitate de fiecare data.

4. Ne preocupa protectia si confidentialitatea datelor pentru partenerii nostri.

5. Promovam standarde inalte.

6. Depasim limitele creativitatii.

7. Investim atat in dezvoltarea personala cat si in cea profesionala.

De ce sa lucrezi cu noi ?
1. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.
2. Oferta unica de servicii, personalizata in functie de necesitati
3. Oferim servicii fara a depasi timpul stabilit
4. Suntem in pas cu ultima tehnologie
5. Suntem preocupati de confidentialitatea datelor pentru clientii nostri
6. Standarde de cea mai inalta calitate
7. Creativitate si inovatie fara limite
8. Platforma unica de asistenta pentru clienti.
9. Oferim laptop la schimb pana se remediaza problema, daca timpul necesar reparatiei depaseste 24h.
10. Asistenta 24/24 pentru toti clientii nostri.
Te sunam noi!
Suntem specializați în:
Reparatii calculatoare Consultanta si asistenta IT Reparatii laptopuri Intretinere calculatoare
 
Web Design Optimizare SEO Platforme web la comanda Magazine virtuale la cheie
 
Devirusare calculatoare Recuperari de date Constructii software la comanda Asistenta web
Social Media: Facebook Twitter Trilulilu Facebook Modalități de plată: