Pachete Mentenanță

Servicii IT Complete (externalizare, mentenanta calculatoare, audit, achizitii). Interventii rapide prin abonamente mentenanta si intretinere calculatoare firme

Ce este mentenanta?

Fie ca sunteti un IMM sau o multinationala, una din caracteristicile comune ale unui business de succes, este prezenta unei tehologii a informatiei aplicata eficient. De aceea ne concentram atentia si resursele pe servicii de Suport IT care sa previna, sa sustina si sa imbunatateasca afacerea dumneavoastra. Daca aveti minim 2 statii de lucru, echipa noastra poate crea o solutie de suport care sa acopere toate nevoile IT( mentenanta, service, achizitii, suport retea, back-up si recuperare date).

Printr-o abordate proactiva, sistemele dumneavoastra de calcul sunt monitorizate in permananta, pentru a  avea linistea necesara sa va concentrati asupra afacerii.

Noi credem ca suportul si intretinerea profesionala a intregii infrastructuri IT trebuie sa ocupe primul loc in business-ul dumneavoastra, de aceea oferim cele mai bune solutii doar in urma unui audit IT.

De la servcii de intretinere de rutina, la actualizari software regulate, upgrade-uri si servicii de suport, ajutam afacerile de toate tipurile sa-si satisfaca toate nevoile IT. Credem ca nu exista solutii unice, care sa se potriveasca oricarei companii, de aceea pas cu pas, definim si implementam impreuna sistemul care sa vi se potriveasca perfect. Ne desfasuram activitatea atat de la distanta cat si la fata locului, pentru a va asigura o interventie rapida, optima si pentru a micsora timpul de interventie in cazul in care apare o problema tehnica.

Poti alege cea mai buna solutie, alegand cele mai bune pachete de mentenanta IT:

 
 
BasicPremiumProfesional
(recomandat)
Corporate
Minimum PC-uri261015
Pret / PC*20 euro15 euro15 euro12 euro
Pret / Server70 euro70 euro60 euro60 euro
Timp de raspuns minim8 - 12 ore6 - 8 ore4 - 6 ore2 ore
Diagnoza, consultanta si audit IT de specialitate
Back-up si recuperare date
Interventii help desk2 / lună3/ lună4 / lună4 / lună
Asistenta remote
Instalare si suport hardware & software
Devirusare
Vizite lunare pentru optimizare si verificare stare echipamente1111
Mentenanta si suport retea
Consultanta achizitii echipamente
Curatare de praf, inlocuit agent termoconductor
Mentenanta echipamente periferice ( imprimante, multifunctionale, proiectoare)
Optimizare retea si interventii
Consultanta achizitii licente software
 
CERE OFERTĂ
CERE OFERTĂ
CERE OFERTĂ
CERE OFERTĂ
 

*preturile afisate nu contin TVA.

Pachetele mentionate sunt cu titlu informativ, pretul final va fi stabilit in functie de numarul de sisteme de calcul, servere, periferice (imprimante, multifunctionale), sau alte echipamente.

Cum procedam?

Pentru NCA Corporation, satisfactia clientului este baza pentru o relatie puternica. Ca prim pas in angajamentul nostru fata de dumneavoastra, va oferim un audit IT, fara niciun cost.

Inginerii nostri vor vizita birourile dumneaoastra pentru a efectua un studiu de fezabilitate si va vor oferi o imagine completa din punct de vedere Hardware si Software: puncte tari, puncte slabe, amenintari dar si oportunitati pentru bunul mers al afacerii. Un astfel de diagnostic costa in mod normal 500 euro, dar pentru ca dorim sa va sutinem, oferim acest serviciu gratuit. Aceasta inseamna o economie considerabila pentru afacerea dvs., si o imagine mai clara a securitatii si eficientei sistemelor de calcul si echipamentelor de retea. Dupa efectuarea auditului, vom numerota statiile de lucru pentru a le putea identifica mai usor astfel timpul de remediere va fi scurtat iar satisfactia va fi pe masura.

Platforma de suport clienti

Va oferim o metoda simpla de a semnala o problema tehnica, sau de alta natura fara bataie de cap. La incheierea unui contract de colaborare cu firma noastra, primiti automat un user si o parola, care pot fi folosite ulterior in platforma de Suport Clienti. Aici puteti selecta departamentul caruia solicitati asistenta, completati numarul echipamentului, problema pe care o aveti si apoi validati. Solicitarea ajunge in timp real la noi, sub forma unui tichet, astfel incat vom stii ce echipament are probleme si ne vom pregati cu cele necesare pentru a face interventia in cel mai scurt timp.

Suport dedicat

Pentru noi este important sa anticipam preocuparile si cerintele clientilor nostri. De aceea printre lista noasta de prioritati se afla si legatura permanenta cu clientii nostri.

Astfel va punem la dispozitie un departament special, preocupat sa sincronizeze solutiile oferite de noi la necesitatile companiei dumneavoastra, pentru ca dorim sa obtineti intotdeauna cele mai bune rezultate.

Este disponibil 24 din 24, 6 zile pe saptamana, pentru a va oferi suportul necesar.

Apelati: 0762 609 233

 
De ce sa lucrezi cu noi ?
1. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.
2. Oferta unica de servicii, personalizata in functie de necesitati
3. Oferim servicii fara a depasi timpul stabilit
4. Suntem in pas cu ultima tehnologie
5. Suntem preocupati de confidentialitatea datelor pentru clientii nostri
6. Standarde de cea mai inalta calitate
7. Creativitate si inovatie fara limite
8. Platforma unica de asistenta pentru clienti.
9. Oferim laptop la schimb pana se remediaza problema, daca timpul necesar reparatiei depaseste 24h.
10. Asistenta 24/24 pentru toti clientii nostri.
Te sunam noi!
Suntem specializați în:
Reparatii calculatoare Consultanta si asistenta IT Reparatii laptopuri Intretinere calculatoare
 
Web Design Optimizare SEO Platforme web la comanda Magazine virtuale la cheie
 
Devirusare calculatoare Recuperari de date Constructii software la comanda Asistenta web
Social Media: Facebook Twitter Trilulilu Facebook Modalități de plată: