Agentie Web Design: Creare Site, Realizare Site, Magazin Online, B2B.

 

Web Design - Fata in fata cu prima impresie

Daca ai o afacere nu este suficienta simpla prezenta in mediul online, ai nevoie de un site care sa aiba impact pe piata si sa atraga atentia potentialilor clienti. Brand-ul companiei este unul dintre activele cele mai valoroase, deoarece prezinta clientilor exact cine esti si standardele pe care le promovezi. Echipa noasta de web-designeri se implica si doreste realizarea unor site-uri vibrante care sa sustina brandul si prosperitatea afacerii tale.

Pentru a face afacerea dumneavoastra mai prospera si pentru a iesi pe piata inaintea concurentilor este esential un design web profesional. Atunci cand un potential client navigheaza pe internet, cauta de obicei o serie de site-uri web care ofera de cele mai multe ori acelasi produs sau serviciu, insa la final alege doar unul sau doua site-uri de unde prefera sa achizitioneze.

Un site bine conceput este cel care va asigura ca afacerea ta are sansa cea mai mare sa fie contactata. Sunt doar 3 secunde in care puteti face o prima impresie buna. Daca in acestea clientul nu e atras, el va inchide site-ul si va analiza pe urmatorul.

 

 

Pachete Web design

 
StartStandardBusinessMagazin
350 Euro*400 Euro*550 Euro*900 Euro
790 Euro*
Timp de realizare3-5 zile7-10 zile9-12 zile12-15 zile
Limbaje utilizateHTML, CSS, Javascript, jQuery, PHP, MySQLHTML, CSS, Javascript, PHP, MySQLHTML, CSS, Javascript, PHP, MySQLHTML, CSS, Javascript, jQuery, PHP, MySQL
Nr pagini5-77-10 principale10-15 principale15-20 principale
Continut dinamic
Panou administrare
Platforma AdministrareWordpressWordpressWordpressOpen Cart, Magento, WooCommerce, CS Cart, Prestashop, etc.
Cos cumparaturi
Asistenta gratuita pentru nume domeniu + gazduire
Configurare SEO initiala gratuita
Gazduire gratuita un an
Training administrare website
 
CERE OFERTĂ
CERE OFERTĂ
CERE OFERTĂ
CERE OFERTĂ
 

*preturile afisate nu includ TVA.

Generam rezultate!

Un design eficient incepe cu o analiza serioasa a obiectivelor tale de afaceri online, stabilirea pietei tinta si mesajul pe care dorestisa il transmiti. Inainte de a incepe orice proiect, membrii echipei de web design NCA Corporation vor avea o discutie despre implementarea si proiectarea siteului, formata din web designeri pentru a oferi un avantaj creativ, dezvoltatori web pentru a beneficia de cel inalt nivel de progres, echipa de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), pentru a beneficia de un avantaj competitiv, iar pentru rezultate 100% exceptionale, administratori de continut.

Echipa noastra imbina competentele de ordin comercial si IT, pentru a permite atat o proiectare din perspectiva strict IT, cat si intelegerea nevoilor si viziunea clientilor pentru a crea o relatie de durata.

Rezultatul abordarii noastre asupra dezvoltarii web si a web designului, este acela ca siteurile concepute de noi nu numai ca arata bine, ele chiar muncesc din greu pentru afacerea ta. Clientii nostri vor beneficia de un site creativ, cu un aspect usor de utilizat, care încurajeaza, de fapt generarea de comenzi si interactiunea cu utilizatorul, precum si un aspect construit pentru obtinerea celor mai bune rezultate in motorele de cautare.

Folosim cele mai noi tehnologii si tendinte de design web pentru a crea modele de web care sa pastreze interesul utilizatorilor.

 
 
De ce sa lucrezi cu noi ?
1. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.
2. Oferta unica de servicii, personalizata in functie de necesitati
3. Oferim servicii fara a depasi timpul stabilit
4. Suntem in pas cu ultima tehnologie
5. Suntem preocupati de confidentialitatea datelor pentru clientii nostri
6. Standarde de cea mai inalta calitate
7. Creativitate si inovatie fara limite
8. Platforma unica de asistenta pentru clienti.
9. Oferim laptop la schimb pana se remediaza problema, daca timpul necesar reparatiei depaseste 24h.
10. Asistenta 24/24 pentru toti clientii nostri.
Te sunam noi!
Suntem specializați în:
Reparatii calculatoare Consultanta si asistenta IT Reparatii laptopuri Intretinere calculatoare
 
Web Design Optimizare SEO Platforme web la comanda Magazine virtuale la cheie
 
Devirusare calculatoare Recuperari de date Constructii software la comanda Asistenta web
Social Media: Facebook Twitter Trilulilu Facebook Modalități de plată: